Informatie over JARO

JARO Grondwerken & Kraanverhuur BV is opgericht in mei 2001 door de Dhr. J.H.J. Hameeteman en Dhr. R. Mierop. Zij hielden zich voornamelijk bezig met verhuur als ZZP-er in de GWW-sector. Doordat er veel ervaring opgedaan werd, groeide het bedrijf gestaag; verschillende machines werden aangekocht en er werd een nieuw bedrijfspand gebouwd.

Per 1 augustus 2007 is Dhr. R. Mierop uit het bedrijf gestapt en is Dhr. J.H.J. Hameeteman alleen verder gegaan.

De doelstellingen van JARO zijn: De klanten die we op dit moment hebben goed ter dienste te zijn en ruimte houden voor nieuwe klanten, voornamelijk in grond-, weg- en waterbouw, omdat daar in de loop der jaren de meeste kennis is opgedaan.
Daarnaast blijven investeren in de toekomst voor wat betreft mensen en materieel, niet zozeer in groei van het bedrijf in kwantiteit, maar meer in kwaliteit. Het investeren van mensen en materieel gebeurt nauwgezet met de Arbo richtlijnen.

De organisatie van het bedrijf is vastgelegd in het organisatieschema, waarin opgenomen de functies en structuur van het bedrijf. JARO Grondwerken & Kraanverhuur BV zet zich in voor en houdt zich aan de wet- en regelgeving m.b.t. kwaliteit, gezondheid en milieu.

JARO BV groeit met de vraag van de opdrachtgever mee en is daarom ook in bezit van het VCA** certificaat, waarbij een veilige en gezonde werkomgeving centraal staat voor personeel en derden. Tevens zijn wij ISO 9001 gecertificeerd.

In de 10 jaar ervaring is een specialisatie ontstaan welke leidt tot een zeer lage ongevallenfrequentie. Ook is het bedrijf niet in aanraking geweest met justitie of gerechtelijke procedures, in de zin van artikel 28 van de Wet justitiële en strafvorderlijke gegevens. Betrouwbaarheid staat bij JARO BV hoog in het vaandel, zowel bij opdrachtgevers, medewerkers als derden.

 • Over JARO

 • Laatste nieuws

  • Nieuwe tractors April 2015 Aankoop 2 tractors Massey Ferguson MF 7618!
  • Nieuwe graafmachine Februari 2015 Aankoop Kubota Graafmachine U10-3G
  • Gladheid 11 december 2013 1e Strooibeurt seizoen 2013/2014 een feit !
  • Wateroverlast Goeree Overflakkee 10 oktober 2013 Op dit moment zijn we met 50 man druk bezig om het waterschap en de gemeente Goeree-Overflakkee te helpen met de wateroverlast als gevolg van het noodweer van afgelopen zondag.
  Bekijk oudere nieuwsberichten